Forbes Neemt Serieuze Stap Richting Web3 met Forbes Legacy NFT Pass

25-06-2024 - door NFT.nl

timer 4 min leestijd

In een spannende stap naar de toekomst kondigt Forbes de lancering aan van de Forbes Legacy Pass, een exclusieve NFT-gebaseerde lidmaatschapsclub die speciaal is ontworpen voor pioniers, ondernemers en visionairs in de Web3-industrie. Deze stap markeert Forbes’ vastberadenheid om te blijven innoveren en zich aan te passen aan de snel veranderende digitale wereld.

Wat is de Forbes Legacy Pass?

De Forbes Legacy Pass bestaat uit 1.917 soulbound tokens, op de Ethereum blockchain. Deze niet-overdraagbare tokens symboliseren een diepe, permanente verbinding met het Forbes-merk. Het gebruik van soulbound tokens onderstreept Forbes’ toewijding aan het opbouwen van langetermijnrelaties met leiders in de Web3-gemeenschap, in plaats van zich te concentreren op de speculatieve kant van digitale eigendommen.

Exclusieve Voordelen en Community

De Forbes Legacy Pass biedt veel meer dan alleen digitale eigendom. Houders van deze passen krijgen toegang tot de “Inner Circle”, een privécommunity waar Web3-ondernemers, makers en veranderaars kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen. Deze gemeenschap zal dienen als een platform voor innovatie en samenwerking, waarbij de meest briljante breinen in de Web3 worden samengebracht.

Daarnaast ontvangen Legacy Pass-houders de volgende exclusieve voordelen:

  • Stemrecht voor de Forbes Web3 lijst: Houders krijgen stemrecht om te bepalen wie er op de prestigieuze Forbes Web3-lijst komt.
  • Exclusieve drops van wereldberoemde artiesten: Toegang tot speciaal samengestelde kunstwerken van artiesten zoals Harto en Des Lucrece.
  • Gratis jaarabonnement op de CryptoAsset Blockchain Advisor nieuwsbrief: Ter waarde van $500.
  • Vermelding in Forbes magazine en op de website in 2024: Alle Legacy Pass-houders worden wereldwijd erkend.
  • VIP-ticket voor de Forbes Under 30 Summit en wereldwijde meetups: Inclusief een gratis ticket ter waarde van $3,500 voor de gerenommeerde Under 30 Summit.
  • Toegang tot Forbes Web3’s netwerk: Ondersteuning en verbinding met een uitgebreid netwerk voor professionele groei.

Een Brug tussen Traditioneel en Digitaal

Sinds zijn oprichting in 1917 heeft Forbes altijd voorop gelopen in menselijke prestaties en technologische vooruitgang. Met de lancering van de Legacy Pass zet Forbes deze traditie voort door een brug te slaan tussen zijn rijke verleden en de opkomende digitale wereld. Het doel is om de volgende generatie leiders te versterken en hun invloed uit te breiden naar het digitale tijdperk.

Speculatieve Schommelingen

De introductie van de Forbes Legacy Pass komt op een moment dat de markt voor sommige speculatieve NFT-collecties, zoals de Bored Ape Yacht Club, neerwaartse prijsbewegingen heeft doorgemaakt. Ondanks deze schommelingen blijft de technologie die aan hun populariteit ten grondslag ligt, zich ontwikkelen en trekt het de aandacht van serieuze zakelijke partijen. De stap van Forbes naar Web3 illustreert hoe deze technologieën niet alleen relevant blijven, maar ook nieuwe zakelijke kansen en modellen mogelijk maken.

Niet Elk Groot Merk Slaagt

Het is belangrijk op te merken dat niet elk groot merk een succesvolle stap naar Web3 weet te maken. Ondanks de uitdagingen heeft Forbes met de Legacy Pass een aantal sterke ingrediënten samengebracht, wat een veelbelovende strategische zet lijkt. Wij bij de redactie kijken met grote interesse toe hoe een gigant als Forbes deze ambitieuze stap zet en hoe dit zich verder zal ontwikkelen.

Sta je op de Allowlist of denk je dat jij een kans maakt? Hier zijn de details.

De officiële mintdatum voor de Forbes Legacy Pass is vastgesteld op donderdag 27 juni 2024, om 10:00AM EST / 2:00PM UTC. De mintprijs is 0.33 ETH en de betaling kan worden gedaan met ETH cryptocurrency, PayPal, of credit/debit card. Het minten van de pass zal plaatsvinden op de Forbes-website, waar houders ook hun pass kunnen beheren en toegang krijgen tot hun exclusieve voordelen. Voor een soepelere ervaring wordt aanbevolen om het mintproces op een desktop te voltooien.

Forbes moedigt iedereen die geïnteresseerd is in de Legacy Pass aan om zich aan te melden voor de wachtlijst. Wachtlijstleden krijgen vroege toegang tot de passes en ontvangen regelmatige updates en exclusieve inzichten in Forbes’ strategische visie voor dit initiatief. Het is op dit moment onbekend waneer het aanmeldingsprocess zal sluiten, maar met de mint-date in zicht zal dit niet lang meer duren. 

Voor meer informatie en om deel te nemen aan dit opwindende nieuwe hoofdstuk, bezoek Forbes Legacy Pas of volg FobesWeb3 op X. 

NFT.nl

NFT.nl is dé plek waar zowel consumenten als bedrijven worden meegenomen in de grenzeloze mogelijkheden van blockchain-technologie in het dagelijks leven.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze gratis dagelijkse nieuwsbrief in slechts 1 minuut.
Sluit je aan bij meer dan 1.500 NFT-enthousiastelingen en blijf op de hoogte!