Cryptohouse

Uniek cryptohuis te koop, maar niemand wil het kopen

Niet alleen de crypto- en nft-markt maar ook de woningmarkt heeft de afgelopen jaren flink op zijn kop gestaan. Er zijn maar weinig pareltjes op de huizenmarkt te vinden en als ze er zijn, worden ze heel snel en voor heel veel geld verkocht. Toch hebben wij een pareltje gevonden. Misschien niet iedereen zijn of haar favoriet, maar uniek is het zeker. Kijk mee naar het cryptohuis.

Afbeelding: Booking.com

Flink in prijs gezakt

Het cryptohuis – dat zich bevindt in Los Angeles, Amerika, staat al sinds oktober vorig jaar op de markt. Het is een eengezinswoning met vier slaapkamers en lijkt op het eerste oog een ‘normaal’ huis. Tot je het huis van binnen zien. Een paarse open haard, CryptoPunks en Bored Apes-behang en een kamer gevuld met Shiba-Inu-hoofden, ofwel de Dogecoin. Het huis heeft meerdere badkamers en een zwembad in de tuin. Niets is te gek in deze woning.

Grote kans dat dat ook de reden is dat het huis tot de dag van schrijven nog niet is verkocht. Sterker nog, de eigenaar is al flink in prijs gezakt. Het huis werd vorig jaar te koop gezet met een vraagprijs van 1.2 miljoen dollar. In de periode daarna zakte de prijs naar 949.000 dollar. Voor deze prijs staat het huis momenteel nog steeds te koop.

Afbeelding: Booking.com

AirBnB en Booking.com

Er lijkt weinig tot geen interesse te zijn in het cryptohuis. Het huis is ook te huren via AirBnB en via Booking.com, maar er lijkt wederom niemand interesse te hebben in een verblijf in het cryptohuis. De makelaar biedt wel de mogelijkheid een virtuele tour te maken door het huis. Leuk voor funda-fanaten of misschien wel voor jou, mocht je graag willen verkassen naar Amerika en deze parel van een woning wilt betrekken.