the cryptotrump club nfts van de ex president blog

The CryptoTRUMP Club: NFT’s van de ex-president

In 2021 wist de NFT-collectie Bored Ape Yacht Club de wereld te veroveren. De non-fungible tokens gingen als warme broodjes over de toonbank en bleken een geweldige investering. Echter is de prijs van een Ape flink opgelopen. Gelukkig is er nu ook weer een nieuwe en veelbelovende collectie gelanceerd, namelijk The CryptoTRUMP Club. Zoals de naam al doet vermoeden gaat de hoofdrol naar de voormalige president van de Verenigde Staten. Er zijn allerlei knotsgekke Trump NFT’s uitgebracht, waaronder enkele zeldzame afbeeldingen. Hieronder vertellen wij meer over deze unieke NFT-collectie!

10.000 TRUMP NFT’s

De collectie The CryptoTRUMP Club bestaat uit maar liefst 10.000 exemplaren. Slechts een klein deel van 250 stuks kan worden gezien als zeldzaam en levert een bijzonder hoog rendement op. Het is vooralsnog niet bekend wie de bedenker en de maker is van deze unieke NFT-collectie. Wij kunnen wel met zekerheid zeggen dat het geen idee is uit de hoge hoed van Donald Trump. Iedere NFT beschikt over een afbeelding van Trump, alleen zijn er enkele verschillen. In de ene NFT zal de ex-president een colablikje vasthouden, terwijl hij in de ander juist te zien is met de vlag van de Verenigde Staten.

Hoeveel kost een TRUMP NFT?

Als jij de eigenaar wil worden van een heuse Trump NFT, dan zal je toch flink in de buidel moeten tasten. De afbeeldingen van Donald Trump worden op het moment van schrijven verkocht voor bedragen van tussen de 500 euro en de 2500 euro. Echter lijkt de NFT wel de nodige potentie te hebben en het kan zomaar één van de beste investeringen worden van 2022. Het feit dat Trump overigens gekozen is als hoofdpersoon is opmerkelijk. De oud-president liet in het verleden nog wel eens doorschemeren geen fan te zijn van de cryptomunten. Sterker nog, hij zij ook dat de Bitcoin een vorm van oplichterij is. Zijn woede zat hem echter vooral in het feit dat er een valuta zou zijn die het in de toekomst wellicht de dollar nog moeilijk zou kunnen maken.

NFT van Melania

Er zijn voldoende investeerders die liever geen afbeelding van Trump bezitten, dat valt ook wel te begrijpen. Opmerkelijk genoeg werd er eerder dit jaar een NFT van Melania aangeboden op een veiling. De winnaar van de veiling moest 160.000 euro aftikken voor het exemplaar. Niet lang daarna werd bekend dat de vrouw van Donald Trump haar eigen NFT had gekocht.

Waar kan ik The CryptoTRUMP Club kopen?

Het kan zijn dat jij wel graag een NFT van Donald Trump wil aanschaffen. Je kan dan terecht bij het splinternieuwe platform ‘DeepRedSky’. De NFT’s van The CryptoTRUMP Club zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de nieuwe aanbieder. De NFT’s worden verkocht op basis van de Solana blockchaintechnologie. Het is ook mogelijk om de aankoop te voltooien met een creditcard. Let op, de kosten van een aankoop bij DeepRedSky zijn hoger dan bij de concurrent OpenSea. Mocht je liever een andere NFT willen aanschaffen, dan kan je toch beter een kijkje nemen op het platform van OpenSea.