NL crypto stamp Post NL

PostNL NFT gaat als een speer

Afgelopen september lanceerde PostNL de eerste serie van de unieke NFT-cryptopostzegels. De naam van dit nieuwe product is ‘NL-crypto stamp’. Het mooie aan deze NFT-postzegel is dat deze tweeledig is. Uiteraard is er een fysieke postzegel aanwezig, maar het is ook een NFT die op de Polygon (MATIC) blockchain verhandeld wordt. Het feit dat ermee gehandeld kan worden houdt ook in dat de prijs van de cryptopostzegel kan fluctueren.

Prijzen wisselen per soort

Op de grootste NFT-marktplaats van dit moment, OpenSea, wordt er dagelijks veel gehandeld in NFT’s. Hier kan je de NL-crypto stamp van Post NL ook kopen en/of verkopen. Bij de grootste marktplaats van de wereld zijn de cijfers van de eerste crypto stamp collectie van Post NL in te zien.

Bij de collectie van de postzegels zijn er verschillende soorten uitgebracht. De ene is beter te krijgen dan de ander, hierdoor verschilt ook de waarde. De eerste categorie is de zwarte NL-crypto stamp. Deze is het minst zeldzaam en hierdoor ook het goedkoopst omdat hier het makkelijkste aan te komen is.

De rode stamp is al vele malen zeldzamer en als je die in je bezit hebt, heb je geluk. Van de totale oplage van de NL-crypto stamp vertegenwoordigt de rode stamp slechts 1%. Door deze zeldzaamheid is de rode ook gelijk het meeste waard. Om een beeld te geven voor welke prijzen deze rode stamp wordt verhandeld geven we nu een voorbeeld. De rode stamp wordt soms verhandeld voor 0,5 ETH en dat is omgerekend zo’n 800 dollar. Dit is een gigantisch rendement als je weet dat het aankoopbedrag 9,05 euro is bij PostNL.

De gele NL-crypto stamp gaat ook lekker op OpenSea. Deze gaan voor ongeveer 90 dollar over de toonbank. Dit is in vergelijking met de aanschafwaarde ook een mooi bedrag. Daarbij is het goed om te weten dat de officiële verkoop van deze cryptopostzegels nog lopende is. Deze zegels lijken het dus goed te doen en kunnen een leuk zakcentje opleveren. De waarde kan nog verder stijgen door het ‘Fear of Missing Out’ effect wat dit soort berichten kunnen hebben op mensen die bang zijn de boot te missen.

Bijna Sold Out!

Het lijkt erop dat veel mensen potentie zien in deze NL-crypto stamp, want in een maand tijd zijn ze als warme broodjes over de toonbank gegaan. Momenteel zijn ze nog te koop, maar de laatste voorraad is wel aangebroken. Wil je profiteren van zo’n mooie NFT? Sla snel je slag bij Post NL voordat je te laat bent!

Lees ook meer over NFT kopen en NFT verkopen!