PostNL Nft

PostNL lanceert binnenkort nieuwe NFT-postzegel

De vorige NFT-collectie van PostNL was een groot succes. En dus is er nu wederom goed nieuws: het bedrijf lanceert binnenkort een nieuwe reeks van deze digitale postzegels.

Samenwerking uitgebreid

Bij de vorige collectie werd er nauw samengewerkt met de Österreichische Post en dat zal nu weer het geval zijn. De samenwerking wordt zelfs uitgebreid met POST Luxembourg. Voor hen een hele nieuwe ervaring. De postzegels worden wederom tegelijkertijd uitgebracht in Nederland, Oostenrijk en Luxemburg.

Het is nog niet precies bekend wat de inhoud van de reeks zal zijn. Ook is het ontwerp van de zegel nog geheim. Maar dat er een nieuwe variant van de postzegel komt, is wel duidelijk.

Iets duurder

Een NFT-zegel kostte vorig jaar €9.05 en dit jaar zal de zegel ietsjes duurder worden. De zegel wordt verkocht voor €9.25. Waar de vorige zegel in het teken stond van het symbool van de stier, moeten we voor de komende collectie nog afwachten wat het gaat brengen.

De vorige collectie NFT-postzegels van PostNL was een heel groot succes. Kan de komende collectie de vorige evenaren? We zullen zien.