nft blockchain

NFT Vision Hack: innovatieve oplossingen

De wereldwijde online hackathon genaamd ‘NFT Vision Hack’ werd georganiseerd van 3 juli 2021 tot en met 30 augustus 2021. Talentvolle blockchain-ontwikkelaars, artiesten, game-ontwikkelaars en NFT-makers gaan gedurende die periode aan de slag om innovatieve oplossingen te vinden binnen de wereld van de NFT’s. Het doel is om grenzen te verleggen en te bekijken wat er allemaal nog zou kunnen gaan gebeuren binnen de NFT-wereld. De non-fungible tokens zijn de laatste jaren ongekend succesvol geworden.

Talenten kunnen zich tonen

De NFT Vision Hackathon geeft de talenten de kans om zich te bewijzen. Het evenement kent een groot aantal sponsoren, waaronder enkele bekende namen uit de cryptowereld. Enkele sponsoren zijn Rarible, Circle en GM Government of Gibraltar. Deelnemers aan het evenement kunnen deelnemen aan workshops van bekende namen binnen de NFT community. Daarnaast krijgen zij ook de kans om hun skills te laten zien. De winnende projecten krijgen de unieke mogelijkheid om samen te werken met de bekendste bedrijven en wellicht hun leven compleet om te gooien.

Direct contact met ontwikkelaars en artiesten

De CEO en mede-bedenker van Indorse is Gaurang Torvekar. Zijn bedrijf is de organisator van de NFT Vision Hackathon. De CEO is zeer te spreken over het evenement. “Sponsoren en partners kunnen direct contact leggen met honderden ontwikkelaars en artiesten. Er worden webinairs en workshops aangeboden. De bedrijven kunnen gemakkelijk in aanraking komen met innovatieve NFT-ideeën en POCs.

Prijzengeld voor deelnemers

De deelnemers aan de NFT hackathon kunnen deelnemen aan vier onderdelen. Het gaat om de volgende onderdelen, waarbij er voor meer dan 68.000 dollar aan prijzengeld klaarligt.

– Filecoin & IPFS x Gaming & NFT’s
– Circle X NFT Payment Solutions
– Rarible X Build on the Rarible Protocol
– Indorse X Scalable NFT Art Projects