nft trump schiet omhoog na arrestatie

NFT Trump schiet omhoog na arrestatie

Donald Trump is onlangs aangehouden en gearresteerd. Er lopen 34 aanklachten tegen de voormalig president van de Verenigde Staten. Slecht nieuws voor Trump dus, al is er ook goed nieuws voor hem. Zijn NFT’s schieten in waarde omhoog. Via het platform van OpenSea zagen we dat de NFT’s deze week waren gestegen van 0,46 ETH naar 0.6 ETH.

Justitie wil Trump vervolgen voor onder meer financieel gesjoemel rond zwijggeld dat hij zou hebben gegeven aan onder andere pornoster Stormy Daniels. Met haar heeft Trump waarschijnlijk een affaire gehad. Ook wordt hij verdacht van het overtreden van de kieswet.

Trump NFT stijgt met 462 procent

OpenSea verkondigde dat na de verschijning van Trump voor de rechtbank in New York er een flinke stijging was te zien in de NFT’s van Trump. Er werden dertig tokens in een uur verkocht. Dit is een stijging van 462 procent, het gaat om 47 stuks in een periode van zes uur. Voor de Trump NFT’s is dit een flinke stijging. Kijken we naar andere populaire NFT-collecties, dan zien we dat de Nakamigos NFT’s 1.286 verkopen had in een periode van 6 uur.

Trump NFT’s

De NFT-collectie van Trump was te koop voor 99 dollar per stuk. De collectie bestond uit 45 duizend exemplaren. Het was destijds ook mogelijk om met Ethereum een NFT te bemachtigen. De NFT’s hebben wat weg van populaire honkbal verzamelplaatjes en beelden van bepaalde fases uit het leven en carrière van Trump. Ook bestaat de kans op een ontmoeting met de voormalige president.  De collectie is inmiddels uitverkocht en is alleen verkrijgbaar via verschillende market-places, zoals OpenSea.

Nieuwe collectie van Trump NFT’s

Onlangs werd er een nieuwe niet- gelicentieerde collectie van Trump bekend gemaakt. In de Trump Criminal Digital Cards wordt de voormalig president getoond in verschillende soorten gevangeniskleding en in gevangeniscellen. Deze collectie is ook gestegen nadat Trump is gearresteerd. Het handelsvolume is in een dag tijd van 0,03 ETH naar 1,13 EHT gestegen. Dit is een stijging van 3.600 procent.