Nederlands NFT project, De Delfts Blauwe Nachtwacht, op RTL7

NFT’s worden steeds populairder en meer mainstream. Je hoort er steeds meer over in de traditionele media zoals TV en radio. Ook komen er steeds meer interessante NFT projecten op de markt van Nederlandse Bodem.

Sommige van deze projecten worden zelfs opgepikt door bedrijven als RTL. Zo ook de Delft Blue Night Watch. De makers van de Delft Blue Night Watch zijn uitgenodigd bij RTL Ondernemerslounge 2go, waar zij zijn geïnterviewd over hun unieke NFT project.

In Ondernemerslounge 2go bezoeken Maurice Vollebregt en Laurien Verstraten ondernemers met bijzondere projecten. Ze gaan onder meer in gesprek met ondernemers, bedrijfskundigen en financieel experts. Onderwerpen als ondernemerschap, beleggen en politiek komen aan bod.

De Delft Blue Nightwatch is een NFT project met een bijzondere insteek. Hierbij is namelijk de echte Delfts Blauwe Nachwacht die tentoongesteld staat in het Royal Delft museum, gedigitaliseerd en omgezet naar NFT’s. Het doel hierachter is om meer meesterwerken toegankelijk te maken voor kunstliefhebbers.

Wil jij meer weten over de Delft Blue Night Watch? Kijk dan aanstaande zondag 7 augustus om 12:30 naar Ondernemerslounge to 2go op RTL7.