MVMS 2024: Snelle races en NFT-prijzen komen naar het Decentraland

Na veel spanning en tijd zijn de Decentraland DAO, Vegas City en Voxel Architects eindelijk klaar om hun gezamenlijk gecreëerde racespektakel, de ‘Metaverse Motor Show’ (MVMS 2024), te lanceren van 14 tot 17 maart.

Tijdens MVMS 2024 kunnen coureurs in Decentraland drie dagen lang genieten van snelle races, afgesloten met een groot slotfeest.

De beste coureurs zullen worden erkend voor hun vaardigheden, met MVMS 2024 die recentelijk aankondigde: “Betreed een wereld waar snelheid en stijl samenkomen, en waar je raceprestaties kunnen leiden tot exclusieve draagbare NFT’s.”

Wat is Decentraland

Per oppervlakte is Decentraland het grootste van alle virtuele blockchain-werelden (VBW). Virtuele blockchain-werelden zijn bekend als  ‘Het Metaversum’ en zijn sociale platforms (geen spellen) die bestaan uit veel digitale grondpercelen die, in plaats van eigendom te zijn van één bedrijf, eigendom zijn van spelers, bedrijven en investeerders.

Wat Decentraland uniek maakt, is dat het eigendom is van en wordt beheerd door zijn gebruikers, en niet draait op een centrale server. In plaats daarvan wordt alle inhoud gehost op knooppunten die draaien op verschillende computers over de hele wereld, waardoor het gedecentraliseerd is. Dit betekent dat het niet kan worden afgesloten en voor altijd zal bestaan op de blockchain.

Verbeteringen en laatste aanpassingen

Gepland voor zijn langverwachte debuut in februari na een aankondiging in september 2023, is MVMS 2024 nu klaar om te worden gelanceerd, slechts tien dagen na zijn oorspronkelijke datum vanwege een korte vertraging.

Dit driedaagse evenement is ontworpen om de voertuiggameplay opnieuw vorm te geven met geavanceerde dynamiek en een verbeterde spelerservaring. Het zal beschikken over een naadloze gebruikersinterface en progressieve moeilijkheidsniveaus voor racers.

Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het verrijken van de spelomgeving, met een verscheidenheid aan terreinen en een reeks unieke voertuigontwerpen die een meeslepende race-ervaring beloven door verschillende landschappen.

Dankzij baanbrekende technologische vooruitgang is de voertuighantering verfijnd, met geavanceerde drifttechnieken, dynamische cameraperspectieven en adembenemende visuele effecten die de race tot leven brengen. Verder is er een innovatief scoresysteem ontwikkeld om de competitie tijdens ‘Track Days’ te versterken, met waardevolle prijzen in het vooruitzicht.

Terwijl het team de laatste hand legt aan de interface en de spelwereld, groeit de opwinding onder raceliefhebbers en Web3-fans die enthousiast zijn voor de onthulling. Maak je klaar voor de ultieme race-ervaring en maak kans op een exclusieve NFT.