kunstenaar joseph klibansky presenteert zijn eerste nft blog

Kunstenaar Joseph Klibansky presenteert zijn eerste NFT

Joseph Klibansky besloot recentelijk om zijn eerste NFT te gaan presenteren. Dit deed hij in samenwerking met LobsterDAO. Deze groep is één van crypto’s meest gerenommeerde gemeenschappen. Daarom besloot Joseph Klibansky om samen een ​​NFT-drop te creëren die speciaal voor leden van deze gemeenschap is gemaakt. Daardoor zijn er maar 6751 NFT’s gecreëerd. Minder dan de helft van de NFT’s is een NFT die de zee als visuele locatie heeft.

Samenwerking met LobsterDAO

LobsterDAO is een groepsgemeenschap op Telegram die in de loop der jaren populairder is geworden. Zij organiseren diepgaande gesprekken tussen sommige van de meest respectabele hoofden van gedecentraliseerde finance in de crypto wereld. Deze gemeenschap genereert door de voortdurende discussies enorm veel waarde. Dit is tevens een plek waar tot nu toe talloze van de meest succesvolle cryptoprojecten zijn geboren.

Telegram chatgroep 

De chatgroep waar zij communiceren, wordt beheerd door oprichter Ivan. Hij staat bekend om zijn geestige en sarcastische persoonlijkheid, maar daarnaast beheert hij de chatgroep met strenge maar rechtvaardige regels. Indien je te veel offtopic gaat, kan je een reprimande verwachten en wellicht zelfs uit de groep worden gezet. Deze groep bestaat voor het merendeel uit crypto-insiders, maar het is nog steeds open voor menig persoon die wil participeren. Zorg er wel voor dat je regels in deze groep goed kent en je daaraan houdt.

Het ontstaan van de LobsterDAO NFT

Ivan en de broer van Joseph Klibansky hebben elkaar leren kennen via een wederzijdse vriend. Ze hadden meteen wat dingen gemeen door hun gezamenlijke interesses in biefstuk en crypto. Ze besloten na vele casual diners om te kijken of hun gedeelde interesses en vaardigheden wellicht iets waardevols en leuks konden opleveren voor de gemeenschap. Daardoor ontstond uiteindelijk het idee voor een LobsterDAO NFT.

NFT Project: 10b57e6da0

Eerder vertelden we al dat dit verhaal is begonnen doordat ze iets terug wilden geven aan de gemeenschap. De 10b57e6da0 NFT is een herdenkingskunstevenement voor de gemeenschap in de vorm van NFT’s geworden. Hierdoor besloten ze deze NFT’s gratis te distribueren onder leden. Maar ze wilden wel dat alles eerlijk werd verdeeld. Om het probleem van ‘wie krijgt wat’ op te lossen, besloten ze alle kunst verborgen te houden totdat iedereen een claim op de NFT’s legde. Zo wist niemand wat ze precies ontvingen op het moment dat ze het kregen. Iedereen kreeg op hetzelfde moment zijn kunstwerken te zien.

Een ander dilemma was dat sommige mensen meer aan de gemeenschap gaven dan anderen. De vraag is dan of zij dan niet meer beloond worden dan mensen die minder hebben bijgedragen. Uiteindelijk werd er een score systeem gebruikt, waarbij mensen een NFT toegewezen gekregen op basis van hun score. De uitleg van het scoresysteem is openbaar, zodat iedereen kan inzien dat het eerlijk verlopen is.

Dit is een van de vele NFT Projecten die je kunt kopen