Justin Bieber Bored Ape

Justin Bieber verliest een hoop geld met zijn Bored Ape-NFT

Justin Bieber is inmiddels bijna een jaar lid van de Bored Ape Club. Van dit lidmaatschap zal hij inmiddels langzaam spijt beginnen te krijgen. De Bored Ape Yacht Club NFT’s zijn flink gedaald met zo’n 88% ten opzichte van de piek afgelopen april.

Bieber kocht voor 1.3 miljoen aan Bored Ape-NFT

Begin dit jaar kocht Bieber voor 1.3 miljoen (500ETH) het eigendomsrecht op een afbeelding uit de Bored Ape Yacht Club-collectie. Het ging hier om Bored Ape #3001. Op het moment van aanschaffen leek NFT echt een uitstekende investering. Maar doordat de cryptomarkt het lastig heeft, heeft de NFT-markt het ook lastig.

Bieber zag de waarde van zijn NFT’s met 88 procent dalen. Reken je dit door in dollars dan kocht Bieber een afbeelding van een, wat treurig kijkende, aap voor zo’n 1.3 miljoen dollar. Op dit moment is er nog zo’n 69.800 dollar over van die originele waarde. Dit blijft uiteraard fluctueren, maar dit geeft wel aan dat het om flinke waardedaling gaat.

November lastige maand, maar geen medelijden met Bieber

November is sowieso tot op dit moment een pittige maand voor alle eigenaren van de Bored Ape-NFT’s. Sinds het begin van de maand is de bodemprijs in dollar met 33 procent gedaald. Al het gedoe rondom het FTX-drama speelt hier een flinke rol in. Hierdoor verloren veel cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin veel in waarde en dit heeft veel invloed op de NFT-waarderingen gehad.

Voor Bieber lijkt het een flinke financiële klap zo’n waardevermindering van zijn NFT’s. Hij zal ervan balen maar medelijden met hem hoef je niet te hebben. Hij verdient genoeg, kan weer veel optreden en heeft flink wat sponsordeals. Het schijnt dat Bieber zo’n 1 miljoen dollar per nacht op zijn tournee verdiend.