PostNL Nft

Gouden NFT-cryptopostzegel is enorm gestegen

Wie een gouden NFT-cryptopostzegel heeft bemachtigd heeft een goede koop gedaan. De koers van deze cryptopostzegel is flink gestegen. PostNL is onlangs begonnen met de verkoop van hun ‘Golden Edition’ NFT-cryptopostzegel.

’Gold Edition’ van PostNL cryptopostzegel

De ‘Gold Edition’ van de fysieke NFT-cryptopostzegel bevat één gram 24-karaats goud. Op dit moment is deze stamp meer dan vijftig dollar waard tegen de huidige marktprijs en laat nu net de goudprijs in de lift zitten. Goed nieuws voor deze gouden postzegel. Daarnaast is het mogelijk om het digitale deel van de NFT-cryptopostzegel te verhandelen op Polygon (MATIC) blockchain. Dit maakt de gouden postzegel van PostNL uniek.

Naast dat de Golden Edition uniek is in zijn soort, is de stamp ook het meest zeldzaam van alle cryptopostzegels van PostNL. Er zijn namelijk 999 oplages van de stamp.

Vergelijkbare NFT-postzegel in Oostenrijk is 440 procent gestegen

Als we kijken naar een vergelijkbare Gold Edition NFT-cryptopostzegel van het nationale postbedrijf in Oostenrijk, zien we iets opmerkelijks. Deze postzegel is enorm in waarde gestegen. We zien dit onder andere op marketplace OpenSea, dit is de grootste en bekendste NFT-marktplaats ter wereld. De stamp wordt hier verkocht voor meer dan twee ETH. Omgerekend is dit ongeveer 2.200 euro. De Gold Edition was destijds te krijgen voor vijfhonderd euro. Een stijging van 440 procent.

Dit is nog maar het begin. De voorspelling is dat de unieke postzegel van PostNL nog meer zal stijgen. We hebben dit gezien in het verleden bij NFT-collecties. Dit is omdat de uitgifte van een collectie eenmalig is en dit is het geval bij de gouden NFT-cryptopostzegel van PostNL. Wanneer alle zegels verkocht zijn en ze niet meer via de officiële weg verkrijgbaar zijn, kan er alleen nog maar in gehandeld worden. De toekomst ziet er goed uit voor de PostNL-zegel.

Gold Edition stamp van PostNL is nog te koop

Het blijkt maar weer dat er steeds meer interesse komt in de NFT-markt, ook nu een deel van de NFT-markt is ingestort. Onlangs werd er een Bored Ape NFT verkocht voor fiks bedrag, bijna één miljoen dollar.

Deze NFT’s zijn bekender dan ooit, maar ook andere bedrijven komen met nieuwe platformen. Cristiano Ronaldo lanceerde vorige maand een NFT-collectie samen met Binance, de grootste exchange van de wereld. Ook adidas, Nike en Lamborghini lieten van zich horen. De interesse in de NFT’s blijft toenemen.