Gods unchained nu ook beschikbaar op iOS en Android

Het langverwachte moment is aangebroken voor fans van Gods Unchained, nu het spel, vergelijkbaar met Hearthstone en gebaseerd op NFT-kaarten, zijn weg vindt naar zowel iOS als Android apparaten.

Een early access versie van Gods Unchained Mobile is gelanceerd in de App Store en Google Play Store. Het biedt een kaartgevechtservaring op smartphones en tablets, waardoor je het spel nu op ieder device kunt spelen.

“Je mobiele telefoon is waarschijnlijk een van je belangrijkste apparaten, daarom vonden we het belangrijk dat spelers zelf kunnen kiezen waar en wanneer ze spelen,” zei uitvoerend producent Daniel Paez. “Voor iedereen die onderweg snel een spelletje wil spelen, maakt Gods Unchained Mobile dit nu mogelijk.”

De mobiele app bevat integratie met Immutable Passport wallet, biedt gerangschikte en casual spelmodi, en een tool voor het bouwen van decks. De plannen voor een mobiele versie van Gods Unchained werden vorig jaar aangekondigd, na een gesloten testperiode op Android.

Gods Unchained werd oorspronkelijk gelanceerd in 2018 op Ethereum, en later verhuisd naar het eigen Immutable X-schaalnetwerk van Immutable, wat goedkopere en snellere transacties mogelijk maakt. Tot op heden heeft het spel bijna $350 miljoen aan NFT-verkopen gegenereerd, volgens gegevens van CryptoSlam.

Te midden van een recente uitbreidingsgolf werd Gods Unchained toegevoegd aan de Epic Games Store, een populaire marktplaats voor PC-games, maar werd kort daarna weer verwijderd. Dit kwam doordat het ESRB-beoordelingsbord het spel een “Alleen voor volwassenen” rating gaf vanwege de speel-om-te-verdienen crypto-elementen, en Epic Games dergelijke spellen van zijn platform weerde.