Eerste beelden nieuwe NFT-game

Eerste beelden nieuwe NFT-game

De eerste beelden van de nieuwe NFT-game Symbiogenesis zijn onlangs uitgebracht. Square Enix toont de eerste beelden van de game. Het spel Symbiogenesis was vorig jaar al aangekondigd.  

NFT-game Symbiogenesis 

De nieuwe NFT-game speelt zich af in een alternatieve wereld genaamd Floating Continent. Spelers kunnen in deze wereld verschillende personages als kunst verzamelen en moeten een mysterie oplossen door verschillende missies te voltooien. Ook kunnen de verzamelobjecten gebruikt worden als profielfoto op social media. Symbiogenesis komt uit in zes verschillende hoofdstukken. Elk hoofdstuk bevat nieuwe NFT’s. Het spel zelf bevat tienduizend verschillende personages.  

Square Enix 

Symbiogenesis is één van de grootste NFT-games van een grote gameprovider. Square Enix wil in hun spellen de nadruk leggen op verhalende games. Het bedrijf vindt het verder nog te vroeg om blockchain-games voor Dragon Quest en Final Fantasy te overwegen, zei Square Enix-president Yosuke Matsuda. 

Er wordt veel gediscussieerd over NFT’s in spellen. Gameproviders die eerder NFT’s in hun spellen wilden verwerken, zijn daar later op teruggekomen. Ze kregen veel feedback van fans over onder andere de waarde van de virtuele verzamelitems.