Donald Trump verdiende ruim 1 miljoen dollar met nieuwe NFT collectie

26-04-2023 - door NFT.nl

timer 2 min leestijd

We zien Donald Trump vaker in het nieuws voorbij komen dan onze eigen Mark Rutte, maar of dat nou een goed teken is, dat durven we niet met zekerheid te zeggen. Al eerder kwam Trump op NFT.nl voorbij met zijn eigen NFT collectie, maar nu vier maanden later lanceerde de oud-president van Amerika een nieuwe release van zijn NFT’s.

Tweede collectie

Het is niet de eerste NFT collectie van Donald Trump. Trump stapte vorig jaar in de wereld van de non-fungible tokens door met een eigen collectie te komen: de Trump Digital Trading Cards. Deze collectie bestond uit 45.000 verschillende exemplaren en was diezelfde dag nog uitverkocht. Een enorm succes dus. Nu vier maanden verder lanceert de oud-president een Series 2 van zijn NFT collectie.

Trump heeft zeker ambities in de wereld van web3, want ondanks de 34 aanklachten waar hij op dit moment mee moet dealen, schoot zijn verkoop van de NFT’s flink omhoog nadat hij werd aangehouden in de rechtbank van New York.

Al ruim 1 miljoen dollar verdiend

Trump doet goede zaken, want hij verdiende mogelijk al tussen de 100.000 en de 1 miljoen dollar met de verkoop van zijn eerste NFT-drop. De kans is heel groot dat zijn tweede release net zoveel gaat opleveren, en dat terwijl Trump lang niet overal zo populair is.

Kopers van de Trump-NFT hebben niet alleen een digitaal eigendom, maar maken ook kans op geselecteerde prijzen zoals een VIP-diner met de voormalig president. Net als de eerste drop bevat deze collectie verschillende afbeeldingen van Trump in superheldenpakjes. De prijzen van de tweede drop zijn hetzelfde als de eerste en kost $99 per stuk.

NFT.nl

NFT.nl is dé plek waar zowel consumenten als bedrijven worden meegenomen in de grenzeloze mogelijkheden van blockchain-technologie in het dagelijks leven.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze gratis dagelijkse nieuwsbrief in slechts 1 minuut.
Sluit je aan bij meer dan 1.500 NFT-enthousiastelingen en blijf op de hoogte!