blogafbeelding CryptoPunks

CryptoPunk NFT verkocht voor 4,5 miljoen dollar

De cryptomarkt is ingezakt en ook de NFT markt is hard afgenomen. Voor veel mensen een tijd om in te stappen, anderen laten het liever voor wat het is. Toch hoeft een instorting van de markt niet te betekenen dat de markt daadwerkelijk stilstaat. Sterker nog, er zitten ook nu nog wel eens uitschieters bij. Een goed voorbeeld is CryptoPunk nummer 2924: deze werd voor ruim 4,5  miljoen dollar verkocht.

3300 Ethereum

Dat NFT’s nog steeds erg gewild zijn, kijken wij niet van op bij NFT.nl. De NFT-collectie CryptoPunks kan daar over meepraten. Deze collectie mag zichzelf namelijk één van de oudste collecties in dit genre noemen. Een aantal van de NFT’s uit het CryptoPunks project is ontzettend gewild. Dus ook CryptoPunk 2924. Deze werd op 28 september 2022 verkocht voor maar liefst 3300 Ethereum, zo’n 4,5 miljoen dollar. Een gigantisch bedrag, kunnen we wel zeggen.

Hoe ziet CryptoPunk 2924 eruit?

Er gaan vaak heel wat aparte NFT’s het internet over. Denk aan de unieke Bored Apes, de CryptoKitties of de Pudgy Penguins. CryptoPunk 2924 bestaat uit een afbeelding van een aap die een hoodie draagt. De CryptoPunk is een toch wel opmerkelijke verkoop, gezien de hele crypto/NFT-markt afgenomen is.

Nummer 2924 is niet de duurste CryptoPunk NFT. CryptoPunk 5822 werd eerder dit jaar verkocht voor 23,7 miljoen.