Cristiano Ronaldo lanceert NFT

Cristiano Ronaldo lanceert NFT-collectie!

De eerste NFT-collectie van Cristiano Ronaldo komt vrijdag beschikbaar. De lancering wordt ondersteund door een wereldwijde marketingcampagne met Binance waarin Ronaldo centraal staat. Het doel van deze campagne is om de fans van één van de beste voetbalspelers aller tijden kennis te laten maken met Web3, via de wereld van NFT’s.

De Cristiano Ronaldo NFT-collectie komt uit op 18 november om 10.00 uur en bevat zeven geanimeerde beelden met vier zeldzaamheidsniveaus: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) en Normal (N). Elk NFT-beeld beeldt Ronaldo af tijdens een iconisch moment uit zijn leven, van professionele voetballer tot zijn jeugd in Portugal.

Ronaldo werkt samen met grootste exchange van de wereld!

Binance is een samenwerking aangegaan met Cristiano Ronaldo. Binance is ’s werelds grootste aanbieder van blockchain, ecosystemen en cryptocurrency. Heel veel mensen maken gebruik van Binance bij het kopen en verkopen van cryptomunten. Binance is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenonderneming. He Yi, medeoprichter en Chief Marketing Officer van Binance zegt het volgende:

“Wij geloven dat de metaverse en blockchain de toekomst van het internet zijn. We zijn vereerd om samen te werken met Cristiano om meer mensen te helpen blockchain te begrijpen en te laten zien hoe we Web3-infrastructuur bouwen voor de sport- en entertainmentindustrie”.

De voetballer zelf is erg enthousiast over dit project en de samenwerking met Binance. Hij zegt:

“Het was belangrijk voor mij dat we iets gedenkwaardigs en unieks voor mijn fans creĂ«erden, aangezien zij zo’n groot deel van mijn succes uitmaken. Met Binance was ik in staat om iets te maken dat niet alleen de passie van het spel vastlegt, maar ook fans beloont voor alle jaren van steun”.

Voor de NFT-wereld is dit nieuws een mooie boost. Steeds meer bedrijven gaan zich actief bezighouden met NFT’s en dat Cristiano Ronaldo aan de vooravond van het WK-voetbal hier ook zijn pijlen op richt, is zeer positief te noemen. Recent lanceerde Post NL nog zijn eerste NFT-postzegelcollectie en bracht Warner Bros de eerste NFT-film uit met een NFT-variant van de “Lord of the Rings”.

Lees ook meer over NFT kopen en NFT verkopen!