nieuws NFT

Bitcoin Ordinals binnenkort te vinden op Binance NFT

De afgelopen maanden is de populariteit van Bitcoin Ordinals ontzettend toegenomen. Er lijkt weer een flinke groei in non-fungible tokens te zitten, met name dus in de Bitcoin Ordinals token. Bitcoin Ordinals werd in januari 2023 gelanceerd en verbrak al record na record. De Bitcoin NFT’s zijn binnenkort ook terug te vinden op de NFT-marktplaats van Binance.

Wat is Bitcoin Ordinals?

Het netwerk kan het bijna niet verdragen, de populariteit van Bitcoin Ordinals. Maar wat is het precies? Via de dienst Ordinals is het mogelijk om non-fungible tokens te minten op de Bitcoin-Blockchain. Tot voor kort kon dat alleen maar op de blockchain van Ethereum. Een grote ontwikkeling dus, in de NFT-wereld. Er lijkt geen eind aan de groei van Bitcoin Ordinals te komen.

Binnenkort op Binance verkrijgbaar

Eerder dit jaar voegde NFT-marketplace Magic Eden de mogelijkheid tot het adopteren van Ordinals al toe, nu is de NFT-marktplaats van Binance de volgende in de rij. ’s Werelds grootste crypto exchange maakte recentelijk bekend dat de Bitcoin NFT’s in zeer korte tijd beschikbaar zullen zijn op de marktplaats.

Al eerder werden er andere netwerken geïntegreerd tot de Binance exchange. BNB Chain, Ethereum en Polygon behoorde al tot het assortiment. Nu wordt Bitcoin daar aan toegevoegd. En dat is goed nieuws. Het aantal inscripties op Bitcoin is verdubbeld meer dan 5 miljoen in de afgelopen dagen. Dat is een bijzonder grote stijging.