Cristiano Ronaldo en Binance

Binance sluit deal met Cristiano Ronaldo

We zien steeds vaker dat grote crypto exchanges en bedrijven samenwerkingen opzoeken met bekende personen. Zo ook de grootste cryptocurrency exchange van de wereld: Binance. Zij hebben onlangs een deal gesloten met niemand minder dan stervoetballer Cristiano Ronaldo

Voetbal en NFT

Het hoofddoel van deze meerjarige deal is het samenbrengen van sportfans en de wereld van NFT’s. Door gezamenlijk meerdere collecties uit te brengen, hopen zowel Binance als Cristiano Ronaldo deze twee werelden samen te brengen. “Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor mij,” zegt Ronaldo. “Dus het idee om ongekende ervaringen en toegang via dit platform te bieden, is iets waar ik graag deel van uit wilde maken.”

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo in aanraking komt met het fenomeen NFT. Begin 2021 werd er voor bijna 300.000 dollar een NFT van Ronaldo verkocht via platform Sorare.

Slecht moment?

De vraag die zich bij veel mensen afspeelt, is of de timing van deze deal wel gunstig is. De cryptomarkt – op dit moment ook wel bear market genoemd – loopt al een tijd niet zo lekker. Prijzen liggen ontzettend laag, maar dat biedt ook weer kansen. Velen zeggen dat dit het ideale moment is om in te stappen, zodat daarvan later geprofiteerd kan worden wanneer de koers weer omhoog schiet. Ook Binance heeft aangegeven dat dit het moment is om te blijven ontwikkelen.

Benieuwd hoe je kunt handelen in NFT’s? Kijk dan ook eens op deze pagina.