NFT-winkel opent in Dubai

Allereerste NFT-winkel opent in Dubai

De allereerste fysieke NFT-winkel is een feit, deze is geopend in Dubai. De shop bevindt zich in de Mall of Dubai en er zijn verschillende kunstwerken verkrijgbaar. Mocht je nog geen NFT’s in bezit hebben en je bent in Dubai, dan is het mogelijk om naar een fysieke shop te gaan. In de Mall of Dubai kun je terecht om meerdere NFT’s te bekijken en eventueel te kopen.

Store ftNFT

De winkel heet ‘ftNFT’ of gewoon ‘ft’. De ft is ontworpen en ingericht als een moderne kledingwinkel en er hangen op alle muren kunstwerken. Er is zelfs een zithoek gecreëerd met minicomputers/tablets waar je de NFT-collecties op kunt bekijken en waar je digitale avatars mee kunt maken.

De opening van de allereerste NFT-winkel was op 22 december 2022. De shop organiseerde op de eerste dag gelijk iets speciaals voor de bezoekers. Was je die dag een bezoeker, dan kreeg je toegang tot een evenement waar NFT-artiesten en verkopers van over de hele wereld praten over hun werk en inspiraties.

SoftConstruct

De ‘ft store’ is opgericht door een bedrijf genaamd SoftConstruct. Dit is een technologiebedrijf dat IT-oplossingen biedt aan verschillende industrieën. Het bezit meer dan acht merken. SoftConstruct heeft meer dan driehonderd partners en exploiteert meer dan zestien kantoren over de hele wereld. De lancering van ’s werelds eerste fysieke NFT-winkel is vernieuwend voor zowel artiesten en de crypto-liefhebber. In de komende jaren gaan we zien wat het succes wordt van deze shop en of het een populaire plek wordt voor fans van cryptocurrency en blockchain over de hele wereld.