Lamborghini lanceert de ‘WORLD TOUR’ NFT

25-10-2022 - door NFT.nl

timer 3 min leestijd

Lamborghini lanceert voor de derde keer op rij een digitale collectie NFT-verzamelprojecten uit de serie ‘The Epic Road Trip’, dit keer de ‘World Tour’ genoemd. De lancering hiervan gaat in samenwerking met Web3 Pro™ en INVNT.ATOM™ en wordt op maandag 24 oktober verwacht op nft.lamborghini.com.

De Lamborghini’s Limited Edition NFT’s worden gedurende vier opeenvolgende dagen uitgebracht, waarbij de eerste drie dagen de 3 Limited Edition (Base) NFT’s aan de beurt zijn. Deze Base Edition NFT’s kosten 196,30 dollar per stuk en er zijn totaal 1963 stuks beschikbaar. Dit aantal is niet een toevalstreffer, dit is namelijk het jaartal waarin het bedrijf Lamborghini werd opgericht.

Na drie dagen met de Base NFT’s volgt op donderdag 27 oktober de Limited Edition (Rare) NFT, hiervan zijn er maar een zeer beperkt aantal beschikbaar, namelijk 63 stuks. De kosten hiervoor bedragen 1963 dollar (wederom een verwijzing naar het jaartal van oprichting) en biedt de mogelijkheid voor verzamelaars om nog extra exclusieve bonussen te krijgen.

Wat zijn die NFT’s van Lamborghini nou precies?

De NFT’s van de nieuwe serie de ‘World Tour’ van Lamborghini, bevatten vier unieke 30 seconde durende geanimeerde NFT’s, met bijpassende audio. In deze NFT-collectie speelt de Lamborghini Aventador Ultimae Roadster de hoofdrol en die rijdt door de landschappen van New York City, Japan, Dubai en Italië.

De eerste van de drie Limited Edition (Base) NFT’s heet ‘A Ride Through Times Square’ en hier racet de Aventador Ultimae Roadster over het ‘circuit’ van een reclamebord die bol staat met de prachtige lichten van de Big Apple. De tweede Limited Edition heeft als naam ‘Sakura Dream’ en hier racet de Aventador langs de berg Fuji. Bij de Limited Edition 3, ‘The Emirates Express’, rijdt de Aventador over de met palmbomen omgeven weg in de stad Dubai. De laatste is de Rare Edition NFT die toepasselijk de titel ‘Home’ heeft gekregen. Dit omdat hier de Aventador Ultimae Roadster door de iconische Sant’Agata Bolognese binnenrijdt, dit is het hoofdkantoor van Lamborghini.

Elke NFT is slechts voor een periode van 24 uur beschikbaar. Lamborghini heeft nog allerlei bonus acties en andere promoties beschikbaar voor de potentiële kopers. Lukt het kopers bijvoorbeeld om van elke Limited Edition (Base) NFT er één te bemachtigen, dan krijgt diegene vroege toegang (60 minuten) tot de zeldzame Limited Edition (Rare) NFT waar er maar 63 beschikbaar van zijn.

Bezoek de website op: https://nft.lamborghini.com/TheEpicRoadTrip voor meer informatie over Automobili Lamborghini’s 3e drop in ‘The Epic Road Trip’ NFT-serie!

Lees ook meer over NFT kopen en NFT verkopen en bekijk welke NFT marketplaces beschikbaar zijn!

NFT.nl

NFT.nl is dé plek waar zowel consumenten als bedrijven worden meegenomen in de grenzeloze mogelijkheden van blockchain-technologie in het dagelijks leven.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze gratis dagelijkse nieuwsbrief in slechts 1 minuut.
Sluit je aan bij meer dan 1.500 NFT-enthousiastelingen en blijf op de hoogte!