Kledingmerk Louis Vuitton betreedt NFT-wereld

12-06-2023 - door NFT.nl

timer 2 min leestijd

We hebben al heel wat grote merken de NFT-wereld zien betreden, maar deze keer is de beurt aan frans modemerk Louis Vuitton. Het merk dat vooral bekend staat om zijn dure tassen komt namelijk met een eigen NFT-collectie. We vertellen je meer.

Exclusief met een flink prijskaartje

Louis Vuitton kondigde onlangs aan een nieuwe Treasure Trunks collectie te lanceren waarbij fysieke en digitale elementen gecombineerd worden. De gelukkige bezitters van deze NFT krijgen toegang tot toekomstige ervaringen en producten van het merk én kunnen ze lid worden van een community speciaal ontwikkeld voor mede-eigenaren.

Exclusief met een flink prijskaartje

Het zou natuurlijk geen echte Louis Vuitton NFT zijn als het niet een flink prijskaartje zou hebben. Van de NFT, een ode aan de Louis Vuitton koffer, zijn slechts enkele honderden exemplaren en gaan over de toonbank voor een prijs van 39.000 euro per stuk. Om de NFT aan te kunnen schaffen heb je dus een flinke portemonnee nodig.

De NFT’s zijn onderdeel van een groter project met de naam Via, dat in het Latijns ‘weg’ betekend. Dit verwijst naar het fungeren als een weg naar producten en ervaringen die ontoegankelijk zullen zijn voor anderen. Het gaat dan om elitaire producten en ervaringen.

NFT.nl

NFT.nl is dé plek waar zowel consumenten als bedrijven worden meegenomen in de grenzeloze mogelijkheden van blockchain-technologie in het dagelijks leven.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze gratis dagelijkse nieuwsbrief in slechts 1 minuut.
Sluit je aan bij meer dan 1.500 NFT-enthousiastelingen en blijf op de hoogte!