Mocaverse Airdrop: een nieuwe mijlpaal voor NFT-houders

Het wachten is eindelijk voorbij. Deze week kunnen Mocaverse NFT- en ID-houders hun $MOCA airdrop claimen. Dit langverwachte moment markeert een belangrijke stap voor de community van Mocaverse.

10-07-2024 - door NFT.nl

timer 4 min leestijd

Mocaverse: De basis van een innovatieve wereld

Mocaverse is een baanbrekend project dat de grenzen van NFT’s verlegt. Het biedt een platform dat digitale kunst en praktische toepassingen naadloos integreert. Gebruikers van Mocaverse kunnen niet alleen unieke digitale kunstwerken bezitten, maar ook profiteren van exclusieve toegang tot evenementen, workshops en netwerkgelegenheden binnen de Mocaverse-community. In het geval van Mocaverse, wat direct verbonden is aan één van de grootste en actiefste investeerders in de Web3 industrie, zijn dit significante toepassingen. Dit maakt het niet alleen een verzamelobject, maar ook een waardevol hulpmiddel voor persoonlijke en professionele groei.

Het Mocaverse-ecosysteem is opgebouwd rond vijf primaire archetypen: Dreamers, Builders, Angels, Connectors en Neo-Capitalists. Elk archetype biedt unieke voordelen en functies binnen het platform, waardoor gebruikers een op maat gemaakte ervaring kunnen creëren die past bij hun interesses en doelen. Door deze structuur stimuleert Mocaverse actieve deelname en samenwerking binnen de community. Mocaverse maakt gebruik van zowel Ethereum als Polygon, wat zorgt voor een veilige en transparante omgeving voor alle transacties en interacties.

Alles over de $MOCA airdrop

De airdrop van $MOCA is een belangrijke gebeurtenis voor de Mocaverse-gemeenschap. Vanaf 11 juli kunnen houders van Mocaverse NFT’s en ID’s hun tokens claimen. Om deel te nemen aan de airdrop, moeten gebruikers hun wallet verbinden met het Mocaverse-platform en de vereiste stappen volgen om hun $MOCA-tokens te ontvangen. Het proces is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zelfs voor diegenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency en NFT’s.

Het claimen van de airdrop is niet alleen een manier om gratis tokens te verkrijgen; het is ook een manier om actiever deel te nemen aan de groei en ontwikkeling van Mocaverse. Gebruikers kunnen hun $MOCA-tokens gebruiken om toegang te krijgen tot exclusieve functies binnen het platform, deel te nemen aan governance-beslissingen en zelfs handel te drijven op secundaire marktplaatsen.

Een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding over hoe je de airdrop kunt claimen, vind je hier.

$MOCA: de token en de verkoop

$MOCA is de drijvende kracht achter het Mocaverse-ecosysteem. De recente verkoop van deze token was een enorm succes, met een opbrengst van maar liefst $29,3 miljoen. Dit succes werd nog indrukwekkender door het feit dat er een 12x overinschrijving was voor deze verkoop, wat het één van de meest succesvolle tokensales ooit maakt op het toonaangevende tokensale platform CoinList.

Deze overweldigende interesse benadrukt het vertrouwen van de markt in de potentie van $MOCA en het Mocaverse-project. De fondsen die zijn opgehaald tijdens de verkoop zullen worden gebruikt om verdere ontwikkeling en expansie van het platform te ondersteunen, waardoor gebruikers kunnen blijven profiteren van nieuwe en opwindende functies.

Bron: Animoca Brands

Animoca Brands: de kracht achter Mocaverse

Animoca Brands heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een leidende kracht in de NFT- en blockchain-industrie. Het bedrijf heeft een indrukwekkend portfolio van projecten en investeringen opgebouwd die de grenzen van digitale eigendom en gaming verleggen.

Animoca Brands heeft consequent bijgedragen aan de groei van de industrie met baanbrekende projecten en strategische investeringen. Per 31 maart 2024 blijft het bedrijf financieel sterk met een kas- en stablecoinbalans van US$291 miljoen en digitale activa ter waarde van US$558 miljoen op de balans. Sinds december 2023 heeft het bedrijf US$266 miljoen aan digitale activa toegevoegd door meerdere recente investeringen en token-lanceringen. Bovendien heeft het bedrijf off-balance tokenreserves van ongeveer US$1,8 miljard voor alle Animoca Brands Web3-dochterondernemingen, bestaande uit US$1,3 miljard aan liquide tokens en US$542 miljoen aan tokens met lagere liquiditeit.

Daarnaast hebben ze partnerships en samenwerkingen opgezet met grote namen in de tech- en entertainment sector, wat hun positie als innovator verder versterkt.

Hun relatie met Mocaverse onderstreept het belang van dit project en geeft het extra geloofwaardigheid. Het succes van Animoca Brands in het creëren van waardevolle digitale ecosystemen maakt deze airdrop tot een groot evenement voor de hele community. 

Vergeet niet te Claimen! 

Als je een Mocaverse NFT bezit, vergeet dan niet je $MOCA tokens te claimen. Vanaf 11 juli heb je 30 dagen om dit te doen, dus zorg ervoor dat je deze kans niet mist om deel te nemen aan de groei van dit spannende ecosysteem.


Check hier alvast je token allocatie: https://www.mocaverse.xyz/nft-explorer 

NFT.nl

NFT.nl is dé plek waar zowel consumenten als bedrijven worden meegenomen in de grenzeloze mogelijkheden van blockchain-technologie in het dagelijks leven.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang onze gratis dagelijkse nieuwsbrief in slechts 1 minuut.
Sluit je aan bij meer dan 1.500 NFT-enthousiastelingen en blijf op de hoogte!